Kan du skrue ind i Corian?
Kan du skrue ind i Corian?

Video: Kan du skrue ind i Corian?

Video: Kan du skrue ind i Corian?
Video: KAN Gisher (Mood video 2022) 2024, Marts
Anonim

Corian er jo plastik. Det anbefales ikke at bruge træ skruer eller metalplader skruer , fordi materialet ikke kan udvide sig omkring skrue som træ eller metal. For at installere en Heli-Coil i Corian , du ville bore ud et pilothul til en hane; tryk på hullet; og installer derefter Heli-coil i til nyligt banket hul.

Kan du følgelig bore i Corian?

Selvom mange køkken- og badeværelsesvaske har forborede huller, er det ikke altid tilfældet med Corian ® eller andre faste overfladeprodukter. Corian ® kan bores med standard bore bits og hulsave og er moderat svært at bryde. Imidlertid, du skal passe på ikke at ødelægge overfladen når boring.

Kan jeg derudover skære Corian? Du kan bruge en fintandet cirkelsav til skær Corian , et hårdmetalblad med 80 til 100 tænder er ideelt. Hvis du har færre tænder (f.eks. Et standardblad med 40 tand), skal du bruge malertape på Corian at reducere splintring.

Under hensyntagen til dette, hvilken slags lim bruger du på Corian?

Epoxylim

Hvordan skærer man et hul i en Corian -vask?

Bor a hul ind i disken til sabelsaven med en boremaskine. Anbring boremaskinen på indersiden af den anden linje og bor a hul langs blyantlinjen. Sæt sabelsaven i hul og begynde skæring langs omridset. Placer håndvask på hovedet over åbningen af bordpladen.

Anbefalede: