Kan du plette mahogni træ lettere?
Kan du plette mahogni træ lettere?

Video: Kan du plette mahogni træ lettere?

Video: Kan du plette mahogni træ lettere?
Video: ХОББИ ВЛОГ№16 : ЧТО СЕГОДНЯ РАСКРАШИВАЮ/ХАННА КАРЛСОН/FC BLACK EDITION 2024, Marts
Anonim

Gammelt fyldstof er ofte et problem med eg, valnød og mahogni . Blegning kan også bruges til at jævne farven på et møbel lavet med to eller flere træsorter. Det kan lysere det mørkere træ at matche lettere . Og de sjældne skove - mahogni , teaktræ og de andre valgmuligheder - har sjældent fordel af blegning.

Spørgsmålet er også, kan du lette mahogni træ?

Jo da du kan . Huske på, at mahogni er kun en lyserød solbrun i sig selv, så det er ikke for mørkt til at begynde med. Hvis du gør vil lette det du kan få todelt træ blegemiddel fra et træbearbejdningskatalog.

Ved siden af ovenstående kan du plette mahogni træ? Farvelægning mahogni behøver ikke at være lige så involveret som den første proces. Du har lov til bare at åbne en kan af træplet - og der er legitime grunde til farvning af mahogni , såsom at få farven på et helt projekt til at se ensartet og homogent ud.

Kan du også plette træ for at være lettere?

Der er en række måder at faktisk gøre farven på et møbel lysere, men ved at anvende en lysere plet normalt over en eksisterende mørkere farve gør ikke arbejde. Du se alt pletter er noget gennemsigtige, så kornet af træ dåse vise igennem. Faktisk en pigmenteret plet er faktisk en udtyndet maling.

Hvordan ændrer du træfarve fra mørk til lys?

  1. Bær beskyttelsesmaske og handsker. Fjern polyurethanfinishen ved at slibe træet ved hjælp af en slibemaskine udstyret med 50-sandpapir.
  2. Tør savsmuld af træet ved hjælp af klæbeklude.
  3. Gør den mørke træplet lettere ved at skrubbe den med et strippende opløsningsmiddel ved hjælp af en nylonpude. Stop, når træet ser lyst ud.

Anbefalede: