Kan du male IKEA Trofast?
Kan du male IKEA Trofast?

Video: Kan du male IKEA Trofast?

Video: Kan du male IKEA Trofast?
Video: IKEA Trofast assembly.ТРУФАСТ серия для хранения игрушек ИКЕА. Детальный обзор сборки. 2024, Marts
Anonim

Blidt sand, grund med en 3 i 1 primer/sealer/undercoat, et par lag topcoat ( kan bare brug en husholdnings vandbaseret emalje maling ). En skumrulle vilje give du en mere jævn finish end a maling børste generelt, selvom hvis du ønsker en super glat finish, spray det på hvis du er i stand til gøre så.

Kan du i den forbindelse male over Ikea -møbler?

Jeg har malet en masse IKEA møbler i fortiden. Med en frakke eller to af denne mirakelprimer, du kan lag på sprøjtes, rulles eller børstes male til topcoaten, og den vilje holde fast - og blive - på din IKEA møbler ! Mærket er Zinsser, men sørg for det du få den shellak-baserede version.

Kan du på samme måde male IKEA kallax? Denne vejledning fokuserer på maleri den billigere, grundlæggende Ikea møbelserier som f.eks Hastighed ( Kallax ), Lack and Malm. Den bedste primer til male Ikea møbler med er uden tvivl Zinsser BIN Shellac-Based Primer som er specielt designet til laminatoverflader.

Også at vide er, kan Ikea Trofast farves?

Farvning rammen Først af, mens disse skraldespande ER massiv fyrretræ, de kommer med en tonet klar akryllak, så husk det, når du maler eller plet dem. Og hvis du anvender maling, ville jeg først påføre primer. Det er også meget lettere at male/ plet alle stykker, før det hele sættes sammen.

Kan du male IKEA garderober?

Det første ved maleri det IKEA Pax garderobe eller virkelig noget stykke IKEA møbler, er det du BEHOV denne primer. Den tørrer med en mat finish, som er perfekt til derefter at påføre uanset topcoat male dig vil have.

Anbefalede: