Hvilken tuning er kurvkassen i?
Hvilken tuning er kurvkassen i?

Video: Hvilken tuning er kurvkassen i?

Video: Hvilken tuning er kurvkassen i?
Video: Avto tuning 22-SON "VOLKSWAGEN NEW BEETLE" 1-qism... 2024, Marts
Anonim

" Kurvkasse ", ligesom de andre sange på Dookie, blev udført på instrumenter indstillet ned til banen i E-flat. Det indledende vers indeholder kun Armstrong og hans guitar.

Under hensyntagen til dette, hvilken tuning bruger Green Day?

Armstrong bruger Blue på primært Green Day's tidligere ting som "Basket Case", "Longview", "Brain Stew" og "Hitching 'a Ride", så guitaren er indstillet til Eb og er spændt sammen med Ernie Ball Slinky. 010--. 046 strenge (resten af Armstrongs guitarer er indstillet til E -standard med.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er Dookie -moden? Ud fra hvad jeg læser Dookie var en modificeret Marshall 1959 Super Lead, som er en ikke-master volumen forstærker, når den er på lager, som ville have brug for en forhåndsfase master volume og pre-amp gain stadierne i kaskade for at få den til at lyde meget lig en JCM800/JMP 2203, dette er en Meget normal mod for ikke -mastervolumen Marshall's for at få mere pre

Hvilken farve har Billie Joes guitar også?

blå

Hvad er Eb tuning på en guitar?

Fra E standard tuning vi kan sænke hver streng ned et halvt trin/halvtone for at flade hver af noterne. Vi har så det, der hedder Eb ( E flad ) standard tuning . Jimi Hendrix var en af de første spillere, jeg stødte på, der brugte dette tuning . Stevie Ray Vaughan brugte altid dette tuning.

Anbefalede: