Bliver træet mørkere eller lysere med alderen?
Bliver træet mørkere eller lysere med alderen?

Video: Bliver træet mørkere eller lysere med alderen?

Video: Bliver træet mørkere eller lysere med alderen?
Video: ХОББИ ВЛОГ№17: ЧТО СЕГОДНЯ РАСКРАШИВАЮ/ВОЛШЕБНЫЙ МИР СРЕДИЗЕМЬЯ 2024, Marts
Anonim

1 Svar. Mens de fleste træ vi ser kommer fra plet eller olier, træ efterladt af egen vilje mørkere . Så vidt denne artikel antyder, skyldes dette polymerisation af polyfenoler fra lignin til tanniner, der er mørkerøde eller brune i farven, når de er stærkt polymeriseret.

Desuden lysner træpletten med tiden?

TIP: Pletter kan ændre farve over tid . Hvis træ bejdset med disse pletter udsættes for sollys eller fluorescerende lys i et stykke tid, farvestoffets farve vilje forsvinder, men pigmentfarven vilje forblive. Effekten er, at bejdset træ skifter farve.

Efterfølgende er spørgsmålet, lyser eller mørkner valnød med alderen? Faktisk er det det eneste mørke træ, der er hjemmehørende i Nordamerika. I modsætning til kirsebær, ahorn og eg (som alle mørkere i farve som de alder ), valnød træ vil faktisk lette lidt over tid.

Simpelthen så mørkner gran over tid?

Alle fyrretræer, inklusive Douglas gran , vil mørkere eller rav med udsættelse for lys, men det gør de ikke alle mørkere det samme. At få træet til at ligne i starten gør kan ikke garantere, at det vil matche et år fra nu.

Bliver mahogni mørkere med alderen?

Mahogni er fotoreaktiv og bliver mørkere, når den udsættes for sollys. Hvis den udsættes for direkte sollys for længe, vil farven falme (dette tager måneder). Hvis genstande, der sidder på træet, skaber en mørk plet, kan synderen være finishen. Træet er mørkere hvor er blevet udsat for lys, ikke bliver lysere.

Anbefalede: