Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en blind nitte møtrik?
Hvordan fungerer en blind nitte møtrik?
Anonim

EN Rivnut fastgørelseselement installeres med en hånd eller et elværktøj. Værktøjets pull-up-greb griber trådene i Rivnut lukker og udøver et træk, der får skaftet til at ekspandere tæt mod det materiale, der fastgøres. Det ene stykke blind Bollhoff RIVNUT ® giver en nød plade og kræver ingen efterbehandling.

I denne forbindelse, hvad er en blind nitte møtrik?

EN nitte møtrik , også kendt som en blind møtrik eller nød -sert, er et i ét stykke indvendigt gevindskåret og modboret rør nitte der kan forankres helt fra den ene side. Der er to typer: Den ene er designet til at danne en bule på bagsiden af panelet, når en skrue strammes i gevindene.

Ved også, hvad er en nittepistol? 31. januar 2019 | Af Mike Eichinger | Nitter , Værktøjer. EN nitte møtrik er en unik type nitte , undertiden kendt som en blind nitte møtrik , en gevindindsats, a rivnut , eller a nødder . Det er rørformet, indvendigt gevind og modboret, så det kan køres ligesom en persienne nitte fra den ene side.

Efterfølgende er spørgsmålet, om nitemøtrikker er stærke?

Nitte møtrikker er let at installere, pålidelige fastgørelseselementer, der kan levere stærk bærende gevind i svage eller tynde spormaterialer såsom støbegods, huse, paneler, rør og ekstruderinger. På grund af deres brede grebsområdestolerance, nitte møtrikker kan installeres i forskellige materialetykkelser.

Hvordan laver man et nitteværktøj?

Sådan samles det

  1. Bor hullet til nålen og indsæt det i metalpladen.
  2. Sæt møtrikken på bolten.
  3. Læg stålstykket over bolten.
  4. Skru det ind i samlingen i rivnut.
  5. Sæt det fast, så bolten er gennem rivnut, så møtrikken strammer stålet op til rivnut.

Anbefalede: