Indholdsfortegnelse:

Hvordan ved du, om en diamant er ægte?
Hvordan ved du, om en diamant er ægte?

Video: Hvordan ved du, om en diamant er ægte?

Video: Hvordan ved du, om en diamant er ægte?
Video: 5 Ways To Tell If A Diamond Is FAKE or REAL 2024, Marts
Anonim

Til fortæl hvis din diamant er ægte , placer stenen foran din mund, og som et spejl tåger du den op med dit åndedrag. Hvis det diamant forbliver tåget i et par sekunder, så er det sandsynligvis en falsk. EN rigtig diamant tåges ikke let op, da kondens ikke klæber til overfladen.

Heraf, hvordan kan du se forskellen mellem en diamant og cubic zirconia?

Så hvis du køber en Cubic Zirconia , ingen grund til at bekymre dig om at se nogen antydninger af gul. En nyttig måde at fortælle -en CZ fra en Diamant er at se på de blink, der produceres af stenen, når lys kommer ind i den. Det skinner i alle regnbuens farver og har en glans, der er meget mere farverig end en ægte Diamant.

Yderligere, skinner ægte diamanter i mørket? Det er også Cut! Diamanter er skåret på en sådan måde at maksimere lyset, trække det ind og reflektere det ud, så det gnistrer som en milliard stjerner på himlen. Det her Glimte er enhver diamants liv og skønhed. Så svaret på spørgsmålet er Nej, Diamanter gør IKKE Gnist i mørket !

I betragtning af dette, er en diamant ægte, hvis den skærer glas?

Cubic zirconia vil veje omkring 50-100% mere end en rigtig diamant af lignende størrelse. For eksempel siger et gammelt ordsprog, at a rigtig diamant vilje skåret glas , hvorimod en falsk ikke vil. Selvom det er rigtigt diamanter er svære nok til skåret glas , nogle syntetiske perler kan også ridse glas.

Hvordan kan du se kvaliteten af en diamant?

Lad os se nærmere på fem måder at kontrollere kvaliteten af din diamant på, som eksperterne gør

  1. Karatvægt af din diamant. Karatvægt er bestemt det mest objektive af alle 4C'erne.
  2. Farvekvalitet på din diamant.
  3. Klarhedsvurdering af din diamant.
  4. Skær kvalitet af din diamant.
  5. Diamant certificering.

Anbefalede: