Hvor mange kaptajnens vidundere har der været?
Hvor mange kaptajnens vidundere har der været?

Video: Hvor mange kaptajnens vidundere har der været?

Video: Hvor mange kaptajnens vidundere har der været?
Video: Очень мощная! Если у вас трудный период в жизни, прочтите эту молитву 2024, Marts
Anonim

9 KAPTEINMARVELER

På samme måde kan du spørge, er der flere kaptajnens vidundere?

I hver sag, der har været mange personer, der bærer det navn CaptainMarvel ”Kl forskellige gange. Den første af to ny Kaptajn Marvel film, der forventes den 8. marts, er baseret på Marvel Tegneseriefigur, der har eksisteret i 50 år.

For det andet, var den oprindelige Captain Marvel en mand? “ Kaptajn Marvel ”Behøver ikke længere at gøre det. Trods alt var "Wonder Woman" allerede i et kvart århundrede gammel hvornår Kaptajn Marvel var først indført i 1967 - som en han - karakter, der til sidst blev afsløret for at være en udlænding, en Kree, ved navn Mar-Vell.

Hvem er ligeledes den originale Captain Marvel?

Kaptajn Marvel (Mar-Vell) er en fiktionssuperhelt, der optræder i amerikanske tegneserier udgivet af Marvel Tegneserier. Karakteren blev skabt af forfatter-redaktør Stan Lee og designet af kunstneren Gene Colan og først dukkede op i Marvel Superhelte #12 (december1967).

Hvorfor er Shazam Captain Marvel?

Grunden til dette var, at DC Comics i 1972 erhvervede den anden Kaptajn Marvel fra Fawcett. På grund af Marvel's varemærke, kunne de ikke udgive en tegneserie under hans navn og kaldte det Shazam i stedet. Danvers optrådte første gang i Marvel Super-Heroes #13 som en kollega af Mar-Vell og blev fru Marvel i 1977.

Anbefalede: