Er en laser nødvendig på en geringssav?
Er en laser nødvendig på en geringssav?

Video: Er en laser nødvendig på en geringssav?

Video: Er en laser nødvendig på en geringssav?
Video: Виниловый сайдинг! Секреты монтажа и полезные хитрости, о которых мало кто знает! 2024, Marts
Anonim

Der er mange gode grunde til at have en laser på en geringssav , men ikke alle sav kommer med en geringssavlaser . Det laser hjælper også med at øge din nøjagtighed. I stedet for at justere bladet med din snitlinje, kan du justere laser med din snitlinje.

Har jeg brug for dette, skal jeg bruge en laser på min geringssav?

Klipguide. Årevis, geringssave har brugt en laser stråle til markering det bladets vej på tværs det materiale. Det er helt sikkert en premium -funktion, så ikke alle sav har det. Selvom de fungerer rimeligt godt, laver de bestemt ikke præcise snit, der er idiotsikre.

Er der desuden behov for en geringssav? Men for at hjælpe med at besvare det originale spørgsmål, NEJ du behøver ikke en dedikeret stå . Men det er helt sikkert rart at have en. Dine instruktioner har sandsynligvis bare et afsnit om at sikre, at sav er solidt fastgjort, så den ikke bevæger sig uventet under skæring.

kan jeg tilføje en laser til min geringssav?

Tilføj en laser skærevejledning til din geringssav Hvis du har set dem laser skæreførere på geringssave og spekulerer på, om du kan tilføje en til din gammel sav , tage hjerte. Det er muligt, og ikke særlig dyrt. Det guide passer ved siden af det blad, udskiftning det ydre skive.

Skal jeg få en 10 eller 12 geringssav?

Trim er sjældent mere end 4 tommer, så du har fik masser af vrimlerum med en 10 -tommer geringssav . EN 10 -tommerblad vilje spin hurtigere end a 12 -inch blade, hvilket resulterer i glattere snit. Lige motorer driver de to blade vilje resultere i en højere omdrejningstal pr 10 -tommers blad og højere omdrejningstal betyder en finere finish.

Anbefalede: